Buroprofiel

SchroijenBouwadvies

Is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp & adviesbureau in Mierlo. Dat afhankelijk van de wensen van haar opdrachtgevers een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van bouwmanagement van initiatief tot oplevering en alle daar tussen liggende trajecten. Wij handelen alleen op basis van wensen, gebruik en budget van u als opdrachtgever.

Onze eerste kennismaking is altijd gratis, waarin wij graag van u vernemen welke wensen en ideeën u heeft zodat wij daarop kunnen inspelen om u te kunnen ontzorgen. Mocht u interesse hebben voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact opnemen of verwijs ik u naar het contactformulier waarna er spoedig contact met u wordt opgenomen.

Op de website proberen wij u een korte indruk te geven van onze diensten en werkzaamheden die verricht zijn voor diverse opdrachtgevers.


Onze doelstelling

U te adviseren in verschillende fases in de bouw, van initiatief tot realisatie.
Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp-, bouwtekeningen alsmede adviseren en begeleiden van bouwprojecten.

Wij bieden u professionele ondersteuning bij een bouwproject zoals bijvoorbeeld een nieuwe woning, aanbouw of verbouwing hiervan. Daarnaast hebben we uitstekende contacten met verschillende experts zoals constructeurs, installateurs, interieurarchitecten en bouwbesluit-adviseurs. Onze werken beslaan zo wel de particuliere als zakelijke markt.

We beginnen altijd met luisteren, vragen, denken en analyseren naar de mogelijkheden van uw ideeën.